Word vrijwilliger

Stichting Vogelopvang Utrecht kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die helpen met administratieve taken, onderhoudsklussen, bestuurstaken en de verzorging van de vogels.
Ook zin om mee te helpen? Hieronder vind je de openstaande vacatures.

Vrijwilligers gezocht:

Word jij enthousiast van het idee om wilde vogels te helpen en hen weer de vrijheid te geven? En ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Dan is de Vogelopvang op zoek naar jou! Je hebt vooraf geen speciale kennis van vogels nodig. Natuurlijk moet je het wel leuk vinden om je in (wilde) vogels te verdiepen.

Functieomschrijving

Vrijwilligers helpen mee met het dagelijks reilen en zeilen van het vogelziekenhuis. Je houdt je voornamelijk bezig met vogels voeren en verblijven schoonmaken. Het werk is afwisselend, je moet zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid durven dragen. Ook moet je sterk in je schoenen staan. Soms kan een vogel niet gered worden, en dan moet je daar wel mee om kunnen gaan. Daar staat tegenover dat we ook regelmatig vogels weer vrijlaten in de natuur. Dat geeft enorme voldoening!

Nieuwsgierig geworden?

Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met jou op voor een oriënterend gesprek! Als we beiden enthousiast zijn krijg je een uitnodiging om bij ons langs te komen. Je krijgt dan een rondleiding en je kunt gelijk een dienst meelopen met een van onze ervaren vrijwilligers. In het inwerkprogramma is er veel ruimte voor vragen. Na een tijdje kun je zelfstandig aan de slag.