Vacature Paraveterinair (tijdelijk)

Ben jij paraveterinair (in opleiding) en heb jij passie voor Wilde Vogels? Dan hebben we jou er graag bij op de Vogelopvang Utrecht!  Heb jij een flexibele- en pro actieve instelling met een goed organiserend vermogen, kun jij samen met het team zorgen dat een werkdag fijn verloopt. Kun jij hectische- en stressvolle situaties voorkomen?

Het gaat vooral om het hoogseizoen juni, juli en augustus waar je beschikbaar en inzetbaar bent op basis van een oproep contract. Afwisselend ook in de weekenden. We zijn in het hoogseizoen namelijk aan het werk tussen 8 en 21:30 uur.

Functieomschrijving

Het werk is afwisselend, je moet zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid durven dragen. Ook moet je sterk in je schoenen staan. Soms kan een vogel niet gered worden, en dan moet je daar wel mee om kunnen gaan. Daar staat tegenover dat we ook regelmatig vogels weer vrijlaten in de natuur. Dat geeft enorme voldoening! Daarnaast vragen we om vrijwilligers te begeleiden, zij helpen ons ook met het dagelijks reilen en zeilen van het vogelziekenhuis. Jouw taken bestaan uit schoonmaken van vogelverblijven, vogels verzorgen,  in falcon de administratie over vogels invullen, vogels ontvangen en een eerste beoordeling maken wat er gaande is, particulieren en dierenambulance te woord staan, de telefoon aannemen en vrijwilligers begeleiden, samenwerken met de dierenarts en onze kantine/ kantoor in orde houden.

Wat zoeken wij?

  • Paraveterinair (in opleiding) inzetbaar tussen 8 en 21:30 uur in juni, juli en augustus. Werktijden en aantal uren in overleg. Bereid deel te nemen aan het weekend en avondrooster.
  • Iemand die vrijwilligers, dierenambulance en collega’s persoonlijk en telefonisch te woord kan staan
  • Collegiaal met onze dierenarts omgaat
  • Een dierenliefhebber die passie heeft voor vogels en de mouwen uit de handen steekt!

Het salaris is marktconform bruto 13,76 per uur (inclusief vakantiegeld en dagen)

Spreekt deze vacature je aan dan kun je jouw motivatie en CV sturen aan kerstin.steinhart@vogelopvangutrecht.nl

Indien je meer informatie over deze vacature wenst dan kun je  Kerstin ook bereiken via haar mobiel: 06 306 238 75

Wij kijken uit naar je enthousiaste sollicitatie!